Var god vänta...
Produkten har lagts till i kundvagnen. Se kundvagnen här
Kundvagnen är tom

ADOBE Flash Professional CS5.5 Win Ret Komplett paket 1 användare, DVD, Engelska

Förstasidan Programvara Adobe ADOBE Flash Professional CS5.5 Win Ret Komplett paket 1 användare, DVD, Engelska
ADOBE Flash Professional  CS5.5 Win Ret Komplett paket 1 användare,  DVD, Engelska (65109049)

ADOBE Flash Professional CS5.5 Win Ret Komplett paket 1 användare, DVD, Engelska

Artikelnr:
65109049
6.504:-
8.130:- inkl. moms
Beskrivning

Adobe® Flash® Professional CS5.5 är den ledande miljön för framtagning av uttrycksfullt interaktivt material. Skapa engagerande och enhetligt material för datorer, smartphones, surfplattor och tv-skärmar.

Effektiva arbetsflöden för mobilutveckling

Hantera FLA-projektfiler som kan visas i flera olika typer av enheter. Dela kod och information i olika dokument och enheter för att effektivt skapa, testa, paketera och installera material för en rad olika skärmar och enheter.

Skalning av material vid storleksförändring av scenen

Spara tid när symboler och rörelsebanor ska användas i flera olika dokument som optimerats för att passa olika skärmstorlekar.

Bättre hantering av lager

Bevara dokumentstrukturen när lager kopieras in i flera filer och projekt.

Symbolrastrering och bättre prestanda

Använd nya verktygsalternativ, symbolrastrering och egenskapsinspektören för att få bättre prestanda på processor, batteri och rendering på mobila enheter.

Även om vi gör vårt bästa för att ge relevant information, så är bilderna bara till för att ge ett generellt intryck, och själva varan behöver nödvändigtvis inte se ut precis som på bilden. Om det är skillnader mellan produktöverskrift, beskrivning och bild, så är det produktöverskriften som gäller. (tex. Pc:n kommer inte nödvändigtvis med monitor även om bilden visar det) Om något är oklart skicka en e-post till oss före du beställer! Vi förbehåller oss för tryckfel, ändringar av priser och specifikationer utan varsel.