Var god vänta...
Produkten har lagts till i kundvagnen. Se kundvagnen här
Kundvagnen är tom

ADOBE Web Premium CS5.5 Mac 1 användare, DVD, Mac, Engelska Retail

Förstasidan Programvara Adobe ADOBE Web Premium CS5.5 Mac 1 användare, DVD, Mac, Engelska Retail
ADOBE Web Premium  CS5.5 Mac 1 användare,  DVD, Mac, Engelska Retail (65118790)

ADOBE Web Premium CS5.5 Mac 1 användare, DVD, Mac, Engelska Retail

Artikelnr:
65118790
16.807:-
21.008,75 inkl. moms
Beskrivning

Adobe® Creative Suite® 5.5 Web Premium har allt du behöver för att designa, utveckla och leverera standardbaserade webbplatser och spännande digitala upplevelse för persondatorer, smarttelefoner och surfplattor.

Skapa och leverera standardbaserade webbplatser och engagerande digitala upplevelser för persondatorer, smarttelefoner, surfplattor och teveskärmar. Ta fram material för olika plattformar som Android™, BlackBerry och iOS.

Med de ledande verktygen förenklas arbetet att skapa material för webben och mobiler för användning på bildskärmar av alla format.

Vidga ditt register och nå ut bättre och skapa appar för olika plattformar, inklusive Android™, Apple iOS, RIM och Adobe AIR®.

Förgranska, felsök och testa dina webbplatser så att de fungerar enhetligt och tillförlitligt i alla slags enheter.

Även om vi gör vårt bästa för att ge relevant information, så är bilderna bara till för att ge ett generellt intryck, och själva varan behöver nödvändigtvis inte se ut precis som på bilden. Om det är skillnader mellan produktöverskrift, beskrivning och bild, så är det produktöverskriften som gäller. (tex. Pc:n kommer inte nödvändigtvis med monitor även om bilden visar det) Om något är oklart skicka en e-post till oss före du beställer! Vi förbehåller oss för tryckfel, ändringar av priser och specifikationer utan varsel.