Var god vänta...
Produkten har lagts till i kundvagnen. Se kundvagnen här
Kundvagnen är tom

APPLE iPad 9.7" Gen 6 (2018) Wi-Fi, 128GB, Space Gray

Förstasidan Datorer Surfplattor APPLE iPad 9.7" Gen 6 (2018) Wi-Fi, 128GB, Space Gray
APPLE iPad 9.7" Gen 6 (2018) Wi-Fi, 128GB, Space Gray (MR7J2KN/A)
APPLE iPad 9.7" Gen 6 (2018) Wi-Fi, 128GB, Space Gray (MR7J2KN/A)
APPLE iPad 9.7" Gen 6 (2018) Wi-Fi, 128GB, Space Gray (MR7J2KN/A)
APPLE iPad 9.7" Gen 6 (2018) Wi-Fi, 128GB, Space Gray (MR7J2KN/A)
APPLE iPad 9.7" Gen 6 (2018) Wi-Fi, 128GB, Space Gray (MR7J2KN/A)
APPLE iPad 9.7" Gen 6 (2018) Wi-Fi, 128GB, Space Gray (MR7J2KN/A)

APPLE iPad 9.7" Gen 6 (2018) Wi-Fi, 128GB, Space Gray

Artikelnr:
MR7J2KN/A
EAN:
190198649805
Expertrecensioner: 180 recensioner
  • Skärmstorlek 9.7"
  • Upplösning 2048 x 1536
  • Vikt 469g
  • Mobilt bredband Nej
  • OS iOS
  • Kapacitet 128GB
3 996:-
4 995:- inkl. moms
På lager 2
Beskrivning

Nya 9,7-tums iPad

Som en dator. Och ändå helt annorlunda.
Om datorn hade uppfunnits idag, hur skulle den då se ut? Den skulle ha kraft att klara alla möjliga uppgifter. Den skulle vara så bärbar att du kunde ta med den överallt. Och så intuitiv att du kunde använda den hur du vill – med touch, tangentbord eller en penna. Det skulle vara som en dator, och ändå helt annorlunda. Det skulle vara nya iPad.

Kraft för allt du gör idag.
Och allt du vill göra imorgon.


A10 Fusion-chip. Byggt för höga hastigheter.
64‑bitars arkitektur. Fyrkärnig design. Mer än 3,3 miljarder transistorer. Eller på ren svenska: iPad är extremt snabb. Det passar bra när du vill redigera video i 4K, spela spel som kräver mycket grafik eller uppleva de senaste apparna med förstärkt verklighet.

Klarar lätt flera saker sam­tidigt. Precis som du.
iPad har så mycket kraft att den enkelt kan köra flera appar sam­tidigt. Så du kan jobba på din affärsplan medan du gör research på webben och ringer ett FaceTime-samtal till en kollega. Det är till och med enklare än det låter.

Den mest uppslukande upplevelsen av förstärkt verklighet.
Förstärkt verklighet (AR) är en ny teknik som lyfter in virtuella objekt i den verkliga världen. Varje aspekt av iPad, från skärmen och processor­kraften till kamerorna och rörelsesensorerna, är utformad för att göra AR-appar mer magiska än någonsin tidigare.

Appar med förstärkt verklighet förändrar helt och hållet vad du kan göra. Lär dig något nytt, oavsett om du är i ett klassrum eller utanför. Lös vardagsproblem eller låt dig uppslukas av underhållning och spel. iPad och AR ger dig gränslösa möjligheter.

Antecknings­block, kamera och allt däremellan. Mångsidig minst sagt.

Apple Pencil. Tänk ut det. Få ner det.
iPad har alltid varit en bra hjälp för att fånga idéer och få ner dem till något konkret på en sida. Och nu kan du göra det på ett nytt sätt. Anteckna, måla akvarell eller skriv under ett kontrakt. Apple Pencil följer enkelt med i svängarna och du gör allt med precision på pixelnivå. Du använder den lika naturligt som en vanlig penna, men kan göra så mycket mer än med en vanlig penna.

Två suveräna kameror som kan mer än att ta suveräna bilder.
Med inbyggda kameror fram och bak kan du ta enastående bilder och filmiska videor, skanna dokument, ringa FaceTime-samtal eller till och med göra en planritning med hjälp av förstärkt verklighet.

Skrivklar med alla typer av Bluetooth-tangentbord.
Dags att skriva artikeln, mejlet eller varför inte det där manuset till en succéfilm? iPad har ett intuitivt skärmtangentbord men är också kompatibel med alla slags Bluetooth-tangentbord.

Laddad med kraftfulla inbyggda appar.
Klipp ett spår med GarageBand, skapa en fängslande presentation med Keynote eller filma och redigera en kortfilm med iMovie. iPad levereras med en samling appar från Apple så att du kan börja skapa så fort du har packat upp den.

Över en miljon appar gjorda enbart för iPad. Oändliga möjligheter.
Varenda en av de 1,3 miljoner iPad-apparna har utformats specifikt för den stora iPad-skärmen. Det finns en app för allt. Oavsett om du vill fota, rita eller bara få ett jobb gjort. Och att hitta dina nya favoritappar är enkelt. Besök bara App Store. Här samlar våra redaktörer det bästa av allt som är nytt och värt att upptäcka.

Byggd för att följa med dit idéerna tar dig.

Tunn, lätt, tålig. Och i tre fina finishar.
iPad väger 469 gram och är bara 7,5 mm tunn. Som gjord för att vara på språng. Den är byggd för hållbarhet så du kan lugnt ta med den överallt. Och den är lika elegant som den är bärbar. Finns i silver, rymdgrå och en ny guldfärg.

Wifi och 4G LTE. Koppla upp dig var som helst.
iPad har hastigheter på upp till 866 Mbit/s med wifi och upp till 300 Mbit/s med 4G LTE. Och Apple SIM som du kan använda för att ansluta till mobila nätverk i över 180 länder och regioner. Så nu kan du hänga med i favoritprogrammet när du pendlar, skicka ett par mejl på språng eller publicera semesterbilder medan du reser.

10 timmars batteritid på en enda laddning.
iPad-batteriet räcker hela dagen så att du får mer tid till att surfa, skriva, rita, jobba, shoppa och allt annat du behöver göra mellan laddningarna.

Ha alla dina saker i säkert förvar, i ordning och alltid med dig.
iCloud håller dina bilder, filer och anteckningar skyddade och nära till hands på alla dina enheter. Och appen Filer förvarar alla dina filer på en plats – även de du lagrar med molntjänster som Google Drive, OneDrive och Box.

Otrolig teknik. Otroligt enkel att använda.

Svep, nyp, tryck. Så enkelt är det.
Att använda iPad känns helt naturligt även om det är första gången. Med Multi-Touch-gester kan du bläddra bland bilder, redigera dokument och organisera dina filer bara genom att röra och trycka på den eleganta 9,7-tums Retina-skärmen.

Dock. Kom åt dina favoritappar direkt.
Med iOS 11 är nya Dock bara ett svep bort. Så du kan enkelt gå till en app från en annan app utan att behöva gå via hem­skärmen. Lägg till dina favoritappar i Dock. Eller gör flera saker i ett nafs genom att öppna appar direkt från den.

Dra här. Släpp där.
Drag och släpp, som har utformats speciellt för Multi-Touch, gör det enkelt att flytta texter, bilder och filer mellan appar bara genom att nudda dem. Dra en bild till ditt dokument och gör det mer fängslande. Eller lägg bara till en bilaga i ditt mejl. Du kan till och med välja flera objekt och flytta dem med några tryck med fingret.

Retina-skärm.
Lika snygg som användbar.

Upplev allt du kan göra med iPad på den uppslukande 9,7-tums Retina-skärmen. Oavsett om du skriver på en affärsplan eller målar ett mästerverk så har den rymliga skärmen en sån skärpa och klarhet att du bara måste röra vid den. Och det är det som är meningen.

Lås upp säkert och handla enkelt med Touch ID.
Med Touch ID låser du enkelt och säkert upp din iPad. Du kan också handla smidigt och tryggt med Apple Pay. Sätt bara ditt finger på Touch ID-läsaren så är det klart.

Designad med alla i åtanke.
Den mäktigaste tekniken är den som alla kan använda. Därför har iPad flera hjälpmedelsfunktioner för syn, hörsel, motorik, inlärning och läsförmåga. Du kan prata
med Siri genom att bara skriva. Anpassa skärmfärger för att se bättre. Eller låta innehållet på skärmen läsas upp högt.

Förhöj upplevelsen av iPad.
Från slitstarka skal och fodral till Apple Pencil och Bluetooth-tangentbord. Det finns en mängd tillbehör som hjälper dig att få ut mesta möjliga av din iPad varje dag. Och det finns ännu fler tillbehör för dig som är intresserad av bilder, spel eller musik.

Även om vi gör vårt bästa för att ge relevant information, så är bilderna bara till för att ge ett generellt intryck, och själva varan behöver nödvändigtvis inte se ut precis som på bilden. Om det är skillnader mellan produktöverskrift, beskrivning och bild, så är det produktöverskriften som gäller. (tex. Pc:n kommer inte nödvändigtvis med monitor även om bilden visar det) Om något är oklart skicka en e-post till oss före du beställer! Vi förbehåller oss för tryckfel, ändringar av priser och specifikationer utan varsel.