Var god vänta...
Produkten har lagts till i kundvagnen. Se kundvagnen här
Kundvagnen är tom

APPLE iPad Mini 7.9" Gen 5 (2019) Wi-Fi, 256GB, Silver

Förstasidan Datorer Surfplattor APPLE iPad Mini 7.9" Gen 5 (2019) Wi-Fi, 256GB, Silver
APPLE iPad Mini 7.9" Gen 5 (2019) Wi-Fi, 256GB, Silver (MUU52KN/A)
APPLE iPad Mini 7.9" Gen 5 (2019) Wi-Fi, 256GB, Silver (MUU52KN/A)
APPLE iPad Mini 7.9" Gen 5 (2019) Wi-Fi, 256GB, Silver (MUU52KN/A)
APPLE iPad Mini 7.9" Gen 5 (2019) Wi-Fi, 256GB, Silver (MUU52KN/A)
APPLE iPad Mini 7.9" Gen 5 (2019) Wi-Fi, 256GB, Silver (MUU52KN/A)
APPLE iPad Mini 7.9" Gen 5 (2019) Wi-Fi, 256GB, Silver (MUU52KN/A)
APPLE iPad Mini 7.9" Gen 5 (2019) Wi-Fi, 256GB, Silver (MUU52KN/A)
APPLE iPad Mini 7.9" Gen 5 (2019) Wi-Fi, 256GB, Silver (MUU52KN/A)

APPLE iPad Mini 7.9" Gen 5 (2019) Wi-Fi, 256GB, Silver

Artikelnr:
MUU52KN/A
EAN:
190199064249
Expertrecensioner: 123 recensioner
  • Skärmstorlek 7.9"
  • Upplösning 2048 x 1536
  • Vikt 305g
  • Mobilt bredband Nej
  • OS iOS
  • Kapacitet 256GB
5 435:-
6 793,75 inkl. moms
Beskrivning

iPad mini
Redo för stordåd.

iPad mini är redan omtyckt för sitt format och sin kapacitet. Och nu finns det ännu fler anledningar att gilla den. A12 Bionic-chippet med Neural Engine. 7,9‑tums Retina-skärm med True Tone. Och Apple Pencil, så att du kan fånga dina bästa idéer oavsett när de dyker upp. Det är fortfarande en iPad mini. Bara ännu bättre än förut.

Design
Kompakt. Bärbar. Fickkompatibel.

iPad mini är tunn, lätt och bärbar. Perfekt att ha med sig överallt. Med en vikt på 300 gram och 6,1 mm tunn är den lätt att ha i handen eller ta upp ur fickan eller väskan när inspirationen slår till.

Prestanda
Stora krafter i omlopp.

A12 Bionic-chippet med Neural Engine gör iPad mini otroligt kraftfull och intelligent. Chippet använder maskininlärning i realtid för att känna igen mönster, förutspå vad som ska hända och lära sig genom erfarenhet. Med all den här kraften kan du köra appar som Adobe Photoshop CC, uppleva förstärkt verklighet och spela uppslukande spel med grafik i konsolklass.

Retina-skärm
Skärmen är mini. Skärpan enorm.

iPad mini har en 7,9-tumsskärm med över 3 miljoner pixlar. Och var och en av dem räknas. Oavsett om du sitter och läser i parken eller är hemma och redigerar video får du verklighetstrogna detaljer och knivskarp text tack vare skärmens ljusstyrka, stora färgomfång och antireflexbehandling. Och True Tone justerar vitbalansen dynamiskt så att bilder ser naturliga ut i alla ljus.

Kameror
Håll kontakten. Filma i HD. Spela i AR.

Med kamerorna på framsidan och baksidan av iPad mini tar du levande bilder och spelar in video med filmiska kvaliteter. Och det roliga tar inte slut där. Ring FaceTime-samtal med vännerna, skanna in och kommentera dokument – eller testa en ny inredning i vardagsrummet med förstärkt verklighet.

Apple Pencil
När pennan träffar mini uppstår magi.

Apple Pencil öppnar nya möjligheter för iPad mini.3 Tillsammans förvandlar de iPad mini till ett digitalt anteckningsblock du kan ta med överallt. Anteckna, fyll i formulär och skriv under dokument. Eller teckna, måla och skissa ner dina mest kreativa idéer i farten.

iOS
Gjort för att du ska få ut det mesta av din iPad.

Med iOS och iPad mini får du hela iPad-upplevelsen i vår mest kompakta iPad. Använd flera appar samtidigt, starta dina favoritappar från Dock och dra och släpp filer med enkla Multi‑Touch-gester. Och få tillgång till alla dina filer på en och samma plats i appen Filer.

Appar
Över en miljon sätt att använda iPad mini.

iPad mini innehåller kraftfulla Apple-designade appar, som Bilder, Kartor, Meddelanden, Mail och Safari. App Store har över en miljon iPad-appar, så det finns säkert en app för precis det du vill göra. Redigera video, kolla sociala medier, skissa på en idé eller spela battle royale med kompisarna.

iCloud
Det bästa stället för alla dina bilder, filer och andra viktiga grejer.

iCloud håller dina bilder, filer och anteckningar skyddade, uppdaterade och nära till hands på alla dina enheter. Och i appen Filer kan du hantera alla dina filer – i iCloud Drive och på iPad mini – på en och samma plats.

Integritet och säkerhet
Din information tillhör dig. Och ingen annan.

Precis som alla andra Apple-produkter är iPad mini designad med din integritet och säkerhet i åtanke. Med Touch ID låser du enkelt och säkert upp din iPad mini. Och med Apple Pay kan du handla snabbt, smidigt och tryggt. Sätt bara fingret på Touch ID-läsaren, så är det klart.

Hjälpmedel
Designad för alla.

Tekniken är kraftfullast när alla kan använda den. Det är därför iPad mini har hjälpmedel för personer med särskilda behov när det gäller syn, interaktion, hörsel och inlärning. Här finns allt från VoiceOver, som talar om vad som händer på skärmen, till reglagestyrning, som gör att du kan interagera med iPad mini utan att röra vid den.

Även om vi gör vårt bästa för att ge relevant information, så är bilderna bara till för att ge ett generellt intryck, och själva varan behöver nödvändigtvis inte se ut precis som på bilden. Om det är skillnader mellan produktöverskrift, beskrivning och bild, så är det produktöverskriften som gäller. (tex. Pc:n kommer inte nödvändigtvis med monitor även om bilden visar det) Om något är oklart skicka en e-post till oss före du beställer! Vi förbehåller oss för tryckfel, ändringar av priser och specifikationer utan varsel.