Var god vänta...
Produkten har lagts till i kundvagnen. Se kundvagnen här
Kundvagnen är tom

HP 57 trefärg original bläckpatron

Förstasidan Print Skrivartillbehör HP 57 trefärg original bläckpatron
HP 57 trefärg original bläckpatron (C6657AE)
HP 57 trefärg original bläckpatron (C6657AE)
HP 57 trefärg original bläckpatron (C6657AE)
HP 57 trefärg original bläckpatron (C6657AE)

HP 57 trefärg original bläckpatron

Artikelnr:
C6657AE
EAN:
0884962780671

HP 57 trefärgs bläckpatron med skrivhuvud
  • Produkt Bläck
786:-
982,50 inkl. moms
I lager 3
Beskrivning
Produktbeskrivning

HP 57 trefärgs bläckpatron med skrivhuvud ger genomgående enastående färg för en mängd olika utskriftsbehov. En tillförlitlig, lättinstallerad patron med patenterat bläck, som samverkar med HP-skrivaren för verklighetstrogna foton och imponerande noggrann färgåtergivning.

Målgrupp

Kunder som tar fram grafik- och textbaserade dokument och fotoentusiaster som vill kunna producera hållbara foton, kopior eller förstoringar av hög kvalitet.

Verklighetstrogna utskrifter av fotokvalitet i projekt med allt från kantfria 10 x 15 cm fotoutskrifter till personanpassade vykort, affischer och reklammaterial/broschyrer och imponerande färggrafik och skarp text i projekt med allt från nyhetsbrev till professionella dokument.

Även om vi gör vårt bästa för att ge relevant information, så är bilderna bara till för att ge ett generellt intryck, och själva varan behöver nödvändigtvis inte se ut precis som på bilden. Om det är skillnader mellan produktöverskrift, beskrivning och bild, så är det produktöverskriften som gäller. (tex. Pc:n kommer inte nödvändigtvis med monitor även om bilden visar det) Om något är oklart skicka en e-post till oss före du beställer! Vi förbehåller oss för tryckfel, ändringar av priser och specifikationer utan varsel.